Aku dah jadi SENIOR???!!!!

Salam,...




Mengimbau semula detik-detik,...

1 )Buka web KPM,..

"TAHNIAH!!!
Anda telah berjaya menyambung pelajaran di
UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA dalam bidang yang di tawarkan iaitu
Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Binaan Bangunan)."

What The????!!!!!
"Sejak bila pulak  aku mohon Pendidikan Binaan Bangunan ni,..???
Apakah Binaan Bangunan itu??
belajar macam mana nak bina bangunan ka?"
Apa semua ini,...????!!!!
Btw,.I take it as +ve.
Maybe rezeki PN dengan bidang tu,..
Mudah2an,..


2 ) Hari pertama menjejakkan kaki di UTM (Hari apa,tak ingat dah,..)
Masih teringat lagi perkara yang bermain di fikiran masa tu,..
"Aku masuk U ka??? Ya Allah,.! macam tak percaya ja. Alhamdulillah...."

3 ) Hari Pertama start kuliah

Nak pakai baju apa ea??
takkan nak pakai baju kurung hari-hari macam kat matriks dulu,..
Oh Damn!! kusut,.
*itu baru kusut nak pakai baju apa,...

4 ) Hari pertama bergerak bersama-sama dengan kenalan baru,..

Masih ingat sesi m'perkenalkan diri dulu,..
"Assalamualaikum,.. Nama saya Fatin Nasuha. Just call me Fatin.I came from JB. Umo? masih 19 tahun lagi."
I taught semua sebaya,...
rupanya ada yang dah kahwin lah,... hanya 6 orang ja sebaya.
yang lain,atas 20an.
*terasa muda sudah,.. huhuhu


Setelah 2 semester PN lalui as Mahasiswa UTM,..
macam-macam PN belajar,..
Macam-macam PN lakukan,...
tak sangka jadi pelajar U ni sangat lah best nya,.
IF,.....jumpa orang-orang yang best,. =)



Dapat merasa wall climbing
panjat tinggi-tinggi,.. =)


dapat merasa hiking gunung tinggi-tinggi


dapat merasa naik basikal pusing 1 Johor


dapat merasa involve dalam konvo

*Lebih banyak outdoor activites,.??
yurp,..I love outdoor activities...so,thats why I banyak kepada aktiviti lasak...
=)

And NOW,......................
jatuh pada hari yang bertarikh 13 Sept.2011,..
PN dah jadi senior,...!!
dah 2 tahun sudah,...
wah,..!!! hahaha
lagi terasa excitednyer tu,bila,....
course ni adalah course baru.
so,.batch PN satu-satunya senior yang ada,..
hahaha
*erk,..~ Dont call me akak k,...I'm still young,..!
kalau panggil juga,.tak nak layan,.

 Poyo giler kan,..!! huhu


So,..terasa nak wish kepada yang masih sedang belajar di mana-mana institut pengajian
sama ada di dalam mahupun di luar negara,
selamat menempuh tahun baru,..
hope lebih baik dari sebelum-sebelumnya..
=)











nkckpckit : rindu nak berkumpul sama-sama wif my geng kat UTM














Comments
5 Responses to “Aku dah jadi SENIOR???!!!!”
  1. biharahim says:

    All the best :) and we're are FAMILY [KFK-ians]

  2. hai akak senior...nk nota sem lepas blh x...

  3. Anonymous says:

    [url=http://is.gd/Ks0wrH][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
    [url=http://bonesapart.webs.com/apps/profile/109034678/]Call Spy For Blackberry [/url] [url=http://lichfieldhumanistgroup.webs.com/apps/profile/109034678/]Watch Spy Kids 4 Online Free Putlocker[/url] http://occupysanfernandovalley.webs.com/apps/profile/109034678/ is your company spying on you spy vs spy game ps2 walkthrough free phone trace software download mobile phone call trace software small hidden spy cameras for home cell phone listening devices spy phones spy kids 4 trailer jessica alba
    Buy Mobile Spy Online
    Cell Phone Spy App For Iphone
    Spybubble Download Blackberry
    http://eventplanningcertification.com/using-mock-interviews-to-prepare-for-your-event-planning-interview/ android spyphone 1.0.17 parental text message monitoring free free cell phone spy software reviews
    [url=http://amoxicillinfaq.webs.com/apps/profile/109034678/]Remote Cell Phone Spy Software Free Download[/url] [url=http://archive.org/details/alkaigontio] How To Make A Spy Cell Phone [/url] [url=http://archive.org/details/credapagbi] Spy On Cell Phone Without Having The Phone [/url] [url=http://archive.org/details/contsandmafe] How To Spy A Phone For Free To Download [/url] http://brbq.webs.com/apps/profile/109034678/ cell phone spyware listen calls spy kids 3 game over cast crew mobile phone spyware software free

Cikgu PN. Powered by Blogger.